Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Paul-Emmanuel Casier geeft de fakkel door

Een nieuwe wind waait door het Belgische verzekeringslandschap, gedreven door de familie Casier. Eind november droeg Paul-Emmanuel Casier de CEO-fakkel over aan zijn zoon, Pieter-Paul Casier.

Ontwerp zonder titel - 2023-12-12T151233.661
Group Casier

De 130-jarige onderneming uit Menen, gespecialiseerd in integraal risico- en verzekeringsbeheer, zet niet alleen in op innovatie maar omarmt ook de transitie naar een circulaire en sociale economie.

Group Casier ontwikkelt maatoplossingen voor duurzame bedrijven die elders stiefmoederlijk behandeld worden. Het bedrijf lanceerde iedereencirculair.be, een platform om ervaringen te delen en de dialoog te stimuleren. In een strategische zet breekt het bedrijf met traditionele verzekeringsmodellen, en Pieter-Paul Casier benadrukt de focus op duurzaamheid. De nieuwe CEO zet de familietraditie voort en bouwt verder aan een onafhankelijk en toekomstbestendig bedrijf.

De overdracht naar de vijfde generatie belooft een continuïteit van expertise, met Paul-Emmanuel en Marie-Luce Casier die actief blijven in adviserende en leidinggevende rollen. Group Casier zet niet alleen in op verzekeringsoplossingen maar ook op een bredere maatschappelijke bijdrage door duurzaamheid te omarmen en kennis te delen.


Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten