Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Publi-reportage | PBM: laat je adviseren door Lecot

Bij alle toepassingsgebieden en in de meest diverse omstandigheden is het dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen niet alleen verplicht, maar draagt het vooral bij aan de algemene veiligheid. PBM’s bieden werknemers een essentiële bescherming tegen eventuele schadelijke invloeden van buitenaf en voorkomen verwondingen en andere mogelijke letsels.

Lecot-RD-PBM-2_02

Het in kaart brengen van de risicofactoren en de werkomstandigheden in een productie- of werflocatie, maakt de keuze van een correct PBM per gebruikersgroep of individu niet altijd eenvoudig. Dit kan gaan over hoofd-, gehoor-, gelaat-, lichaams-, ademhalings-, hand-, voet-, valbescherming en meer. Gezien de behoefte aan een individuele aanpak assisteren onze PBM-specialisten je bij het vinden van de meest geschikte toepassingen en oplossingen.

Naast een veilige werkomgeving en de bescherming van het grootste kapitaal zijn ook de medewerkers een belangrijk visitekaartje voor jouw bedrijf. De juiste werkkledij, volledig in eigen huisstijl, zorgt niet alleen voor comfort, uniformiteit, conformiteit, eenheid en gelijkheid voor het totale team; het zorgt ook voor een efficiënt beheer van de processen op logistiek, financieel en organisatorisch vlak. Lecot wil jou hierbij, als distribiteur en preferentiële partner, professioneel ontzorgen. Dit gaat van het inplannen van passessies (in samenwerking met de leverancier of fabrikant) tot een eventuele wasservice van onze leverancier Blåkläder. Neem gerust contact op met onze PBM-specialisten, via pbm@ lecot.be of via jouw vertrouwde vertegenwoordiger, en ontdek hoe wij jullie verwachtingen kunnen koppelen aan onze mogelijkheden.

https://lecot.be/nl-be/services-en-diensten/pbm-op-maat


Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten