Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Publi-reportage | RDS Weighing & Safety komt uit met een digitaal camerasysteem

Maak kennis met de nieuwste toevoeging van RDS Weighing & Safety: het CAM 61 digitaal camerasysteem van AMCS Technologies. Als trotse partner van AMCS Technologies is RDS ervan overtuigd dat dit systeem dé vooruitstrevende oplossing is voor de kraanwereld.

RDS-Weighing-&-Safety-torenkraan

Maar wat is het verschil met een analoog camerasysteem?

Om te beginnen heeft het een betere beeldkwaliteit. Dankzij zijn krachtige zoomfunctie en de hoge lichtgevoeligheid kan de exacte positie en de omgeving ervan op een scherm gemonitord worden. Daarnaast gaat de batterij liefst 44 uur (bij 20°C) mee en is deze terug opgeladen in slechts vijf uur. Aangezien het systeem digitaal is, is het mogelijk om beelden te verwerken of door te sturen. Bovendien kunnen de beelden tot één week terug bekeken en opgeslagen worden. Daarbovenop blijft het innoveren aan de hand van software updates. Om af te sluiten, is het digitaal camerasysteem minder gevoelig aan storingen door andere systemen die op één dezelfde plaats geïnstalleerd zijn.
RDS staat bekend om hun hoogwaardige weeg- en veiligheidsoplossingen. Met de toevoeging van het CAM 61 digitaal camerasysteem wil RDS u voorzien van de nieuwste technologieën en innovatieve producten. Het begeerde digitaal camerasysteem wordt in juli verwacht.

RDS Weighing & Safety-CAM-61
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten