Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Publi-reportage | RDS Weighing & Safety revolutioneert personendetectie met AI-monitor

In de wereld van bouw en industrie is veiligheid prioriteit. Daarom introduceert RDS Weighing & Safety een geavanceerde AI-monitor, een cruciale stap voorwaarts op vlak van veiligheid. Dit systeem is ideaal voor installatie in machines, waar snelle detectie van voertuigen en personen binnen de gevarenzone van vitaal belang is.

afbeelding-monitor-in-werking_ok

Slimme detectie, snelle reactie

Het hart van ons systeem is de geavanceerde AI-technologie die nauwkeurig voertuigen en personen detecteert binnen de operationele zone van de machine. Zodra een potentieel gevaar wordt gedetecteerd, kan er onmiddellijk worden ingegrepen om ongelukken te voorkomen.

Optimaal gebruiksgemak

Dankzij de gebruiksvriendelijke interface, via afstandsbediening of touchscreen, kunnen machinisten eenvoudig navigeren en essentiële informatie bekijken. De monitor kan worden verbonden met max. 4 camera's en het display ingesteld in een weergavemodus naar keuze.

Aangepaste functionaliteit voor uw behoeften

De AI-monitor kan worden afgestemd op de specifieke vereisten van uw machine en werkplek. Door de instelbare G-force sensorgevoeligheid en programmeerbare detectievelden, kunnen gebruikers proactief handelen. Met diverse opnamemogelijkheden, van manueel tot via ingestelde alarmen biedt dit systeem ongeëvenaarde flexibiliteit.

Optimaliseer uw werkplekveiligheid

Het RDS Weighing & Safety AI-camerasysteem is dé oplossing voor het verbeteren van werkplekveiligheid. Ontdek hoe dit innovatieve systeem uw operationele efficiëntie kan verhogen en uw werkomgeving veiliger maakt.

Klik hier voor meer info over veiligheid
Voor algemene info: www.rds.eu

AI-Monitor-RDS-logo-min_OK
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten