Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Publi-reportage | RDS Weighing & Safety ziet een slimmere toekomst

Vandaag moeten veiligheid en effectiviteit hand in hand gaan en daarom loopt RDS Weighing & Safety voorop in technologische vooruitgang.

Montage-antibots-WTC-2.0-min_ok

Innovatie

Onze geavanceerde digitale camerasystemen en AI-monitor met personendetectie zijn voorbeelden van hoe we technologie inzetten om veiligheid naar een hoger niveau te tillen. Deze systemen zorgen ervoor dat machine-operators een volledig zicht hebben op hun omgeving, wat de kans op ongevallen drastisch vermindert.

Oplossingen zoals antibotssystemen en 360°-camera’s garanderen een veilige werkomgeving, zowel voor de operator als voor mensen in de nabijheid van de machines. Ons doel is om elke werkplek veiliger en productiever te maken.

Kiloweb

Daarnaast hebben we met trots ons webbased weegpakket 'Kiloweb' geïntroduceerd. Dit platform digitaliseert en optimaliseert het volledige weegproces, van begin tot eind, op maat van de klant. Met Kiloweb kunnen klanten het proces volgen en controleren, wat leidt tot verhoogde nauwkeurigheid en betere prestaties.

Vooruitziend

We blijven voortdurend investeren in onderzoek en ontwikkeling om de beste systemen aan te bieden. Of het nu gaat om wegen of veiligheid, wij streven ernaar om telkens de lat hoger te leggen. Onze proactieve aanpak betekent dat we niet alleen inspelen op de huidige behoeften van de markt, maar ook anticiperen op toekomstige ontwikkelingen. We begrijpen dat technologie nooit stilstaat, en daarom doen wij dat ook niet.

Onze missie is helder: oplossingen bieden die niet alleen voldoen aan de eisen van vandaag, maar ook de uitdagingen van morgen aankunnen.

www.rds.eu

360°-camera-foto-min_ok
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten