Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Rob Jansens leidt vanhout.pro

Rob Jansens is de nieuwe algemeen directeur van vanhout.pro. Na een rijkgevulde carrière van meer dan 42 jaar geeft Marc Bernaerts de fakkel door. 

Rob Jansens leidt vanhout.pro
Marc Bernaerts heeft binnen groep Van Roey altijd het verschil gemaakt. In 1977, net afgestudeerd als bouwkundig ingenieur, startte hij zijn carrière bij Van Roey om er snel door te groeien tot technisch directeur. In 2003, bij de overname van vanhout.pro (het vroegere Vanhout & Zonen) maakte hij de overstap naar de nieuwe Van Roey-dochter, waar hij CEO werd. Door de jaren heen maakte Marc, samen met zijn team waarop hij overigens erg fier is, van dat Turnhouts bedrijf een succesverhaal. Hij bouwde vanhout.pro uit tot een bloeiend bedrijf met een sterk netwerk van tevreden klanten en mooie resultaten. 
 
Rob Jansens volgde eveneens een ingenieursopleiding bouwkunde en kwam bij vanhout.pro in dienst in 1993. In 2010 werd hij samen met Bart Boeckx verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de bouwafdeling. In het voorjaar van 2016 kwam de volledige operationele leiding van de afdeling Bouw in de handen van Rob Jansens. 

Pragmatische aanpak

“Dankzij zijn 26 jaar ervaring en zijn rol als technisch directeur van onze bouwafdeling beschikt Rob over een overvloed aan knowhow en een pragmatische aanpak om complexe projecten succesvol te laten landen. Bovendien weet Rob bijzonder goed hoe hij zijn team kan motiveren en inspireren. Ik kan me geen betere opvolger wensen”, stelt Marc Bernaerts.
 
“Dankzij Rob is de continuïteit binnen vanhout.pro gegarandeerd. Ik ben er dan ook van overtuigd dat hij het succesverhaal van vanhout.pro in de toekomst zal kunnen verzekeren”, besluit Eddy Cox, gedelegeerd bestuurder van de groep Van Roey. 
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten