Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Publi-reportage | Roval-Duplo®: duurzame tweedelige aluminium dakrand

Met de Roval-Duplo® heeft Roval Aluminium een efficiënte, duurzame tweedelige aluminium dakrand. De Roval-Duplo® bestaat uit een basisprofiel en een afwerkingsprofiel. Het basisprofiel wordt gemonteerd nog voordat de dakbedekking wordt aangebracht. Nadat de dakbedekking is aangebracht wordt het afwerkingsprofiel met een simpele drukbeweging eenvoudig op het basisprofiel geklikt.

Roval-Duplo_DEF_CMYK
Roval

Voordelen

Deze tweedelige aluminium dakrand heeft als voordeel dat er vroeg in de bouwfase kan worden begonnen met de montage.

De Roval-Duplo® is een circulair product bij uitstek, razendsnel te demonteren en daarna elders weer her te gebruiken. De Roval-Duplo® is gemaakt van onderhoudsarm aluminium en heeft een levensduur van tientallen jaren, zonder aan kwaliteit te verliezen. Dit gaat trouwens ook op voor alle andere aluminium dak- en gevelproducten van Roval Aluminium®.

Specificaties

De Roval-Duplo® is met name geschikt voor kunststof dakbedekkingen. Als totaalleverancier levert Roval het basisprofiel standaard met bevestigingsgaten en een EPDM-afdichtingsband voor perfecte waterdichting en desgewenst met gelaste binnen- en buitenhoeken en verbindingsplaatjes. De bevestigingsgaten van 5 x 8 mm bevinden zich in de oplegrand van 54 mm. De Roval-Duplo® is leverbaar in lengtes van 2.500 mm. Het afwerkingsprofiel, de hoekprofielen en de verbindingsplaatjes kunnen geanodiseerd of in elke gewenste Ral-kleur worden uitgevoerd. Kijk voor meer informatie op de website van Roval.

DSC_9645_ok
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten