Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Roval: eindeloze mogelijkheden met aluminium dakranden

roval2

Roval Aluminium, onderdeel van de internationale Reynaers Group, is toonaangevend in aluminium dakranden voor woningbouw en utiliteitsbouw. Niet voor niets, want het gamma aluminium dakranden bestaat uit honderden modellen: van standaarddaktrimmen tot bijzondere architectonische dakranden.
Tot de laatste groep behoort onder meer de Roval-Kraal®. Een daktrim met een historisch ‘randje’.  Het ronde vooraanzicht van de Roval-Kraal® roept de associatie op met de traditionele kraallijst van weleer. Ook de Roval-Solotrim® is leverbaar in een kraaluitvoering. Deze enkelvoudige dakrand voor bitumen en kunststof dakbedekking is voorzien van een hoogwaardige EPDM-afdichtingsband en standaard van bevestigingsgaten. Mooi, duurzaam en functioneel!

Standaard maar met legio mogelijkheden

Wie denkt dat voor de standaard aluminium dakrand de toepassingsmogelijkheden beperkt zijn, komt bedrogen uit. Zo zijn van de 60x64-variant van diverse Ral-kleuren direct uit voorraad leverbaar. Het voorraadkleurenpallet van de Roval-Standaard bestaat uit de Ral-kleuren 7016, 7021, 7037, 7039, 8019, 9001, 9005, 9006 en 9010. Ook voor de aluminium dakrand Roval-ClassicPLUS® 60 x 60 mm-uitvoering zijn naast de blank geanodiseerde versie, diverse Ral-kleuren uit voorraad leverbaar. Het gaat hier om de Ral-kleuren 7016 en 9005.

Aluminium dakranden: kant-en-klaar geleverd

Als totaalleverancier levert Roval Aluminium alle aluminium dakranden desgewenst inclusief boorgaten, bevestigingsmiddelen, hoekstukken en verbindingsplaatjes. De aluminium dakranden van Roval Aluminium zijn bovendien leverbaar in vrijwel alle Ral-kleuren of blank geanodiseerd. Meer inspiratie vindt u op www.roval.be.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten