Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Rudi Petit-Jean CEO bij het Bilzense familiebedrijf Giardino

Per 2 januari 2024 start Rudi Petit-Jean als CEO bij het Bilzense familiebedrijf Garden Trade International bv, bekend onder de merknaam Giardino.

Ontwerp zonder titel - 2023-12-18T095837.551
Giardino

Dat bedrijf is al 33 jaar specialist in de levering van tuinomheiningen, afsluitingen, poorten, schanskorven… met alles aan toebehoren om te kunnen plaatsen. Eigenaar-zaakvoerder Edwin Lips, als 2e generatie aan het roer sinds 1998, zal zich nu intensiever kunnen concentreren op inkoop -altijd al zijn core business geweest- en op de sales van de 3 grootste huidige key accounts.  Rudi Petit-Jean, voormalige CEO van Gamma en Sligro Food Group Belgium, gaat zich als CEO van Giardino concentreren op sales, data, IT, logistiek, optimalisatie… Voor hem betekende het ook een troef dat SAP By Design al sinds 2022 geïntegreerd is in de webshop, met real-time informatie en up-to-date artikelen, prijzen, voorraad en andere data. 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten