Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Scandinavische vloerenlijn via YEPP in Benelux

Bjelin heeft de Woodura Planks 3.0 in de Benelux gelanceerd via Your Ecological Parquetry Partner (YEPP). De vloer van gehard hout is uitzonderlijk duurzaam.

BKBC (47)
Bjelin

De Benelux is een nieuwe markt voor Bjelin. "We zijn verheugd om onze Scandinavisch ontworpen, duurzamere houten vloeren in de Benelux te lanceren via YEPP", zegt David Sarcinella, general manager West Europa. "Met meer dan 50 jaar ervaring in de houtsector is YEPP de ideale partner voor ons."

De vloeren van 100% echt hout zijn voorzien van de gepatenteerde Woodura-technologie. Deze technologie zorgt voor vloeren die drie keer sterker zijn dan traditionele houten vloeren, terwijl ze beter bestand zijn tegen restindrukken en water. De technologie zorgt er ook voor dat er tien keer meer vloer kan worden geproduceerd uit elke boomstam, wat een duurzamere vloeroptie oplevert. 

Uitgerust met de lekvrije klikverbinding zijn deze vloeren ook snel en gemakkelijk te plaatsen, zonder lijm, spijkers en afdichtmiddelen. 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten