Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

SPIE Belgium is opnieuw een Top Employer

SPIE Belgium, een dochteronderneming van de groep SPIE, naar eigen zeggen de onafhankelijke Europese marktleider in multitechnische dienstverlening inzake energie en communicatie, is voor de veertiende keer uitgeroepen tot Top Employer.

SPIE Belgium
Op 28 januari werd SPIE Belgium in de bloemetjes gezet tijdens een virtueel feest dat wordt georganiseerd door het Top Employers Institute, het internationale certificeringsinstituut dat uitmuntendheid in de ondernemingspraktijken inzake human resources management erkent. SPIE Belgium is voor de veertiende keer gecertificeerd (en elf jaar op rij) en wist zich in 2020 in het bijzonder te onderscheiden door het invoeren van haar leadershipprincipes. Aan de hand van die leadershipprincipes kan worden benadrukt wat de onderneming verwacht van elke 'leader' inzake gedrag. Deze principes zijn de concrete vertaling van de waarden van SPIE, namelijk prestatie, nabijheid en verantwoordelijkheid, en zijn dus een vast onderdeel van het dna van het bedrijf.
 
"In 2020 hebben we de talrijke inspanningen van het voorgaande jaar voortgezet met het oog op de verbetering van onze rekruteringsstrategie en de digitalisering van de verschillende hr-processen. We hebben ons in belangrijke mate onderscheiden inzake de ontwikkeling van leadership in onze onderneming door de implementatie van leadershipsprincipes, een model van verwachte competenties en een opleidingsprogramma voor onze leaders", stelt Annik Vandeputte, verantwoordelijke hr-ontwikkeling bij SPIE Belgium.
 
SPIE Belgium biedt zijn klanten uit de industrie en de tertiaire en infrastructuursector een lokale service en een gediversifieerd aanbod. Met meer dan 1.850 medewerkers en 14 vestigingen in België en één in Luxemburg staat SPIE Belgium voor geïntegreerde oplossingen en diensten op het gebied van elektrotechniek, machinebouw en airconditioning, energie en communicatienetwerken.
 
De groep SPIE boekte in 2019 een geconsolideerde omzet van 6,9 miljard € en een geconsolideerde ebita van 416 miljoen €. SPIE telt bijna 47.200 medewerkers.

 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten