Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

SPIE benoemt Pascal Lekeu tot Managing Director van SPIE België

SPIE, leverancier van multi-technische diensten op het gebied van energie en communicatie, benoemt Pascal Lekeu tot Managing Director van SPIE België.

BKBC - 2024-08-13T112020.113
SPIE België

Hij volgt daarmee Hein Dirix op en treedt toe tot het uitvoerend comité van de SPIE-groep. Sinds hij in januari 2023 in dienst trad bij SPIE Belgium, was Pascal Lekeu eerst directeur van de divisie Building Services voordat hij in februari 2024 aan het hoofd kwam te staan van de nieuwe divisie Building Solutions.Pascal Lekeu, 59 jaar, behaalde een bachelor als ingenieur elektromechanica aan de Haute Ecole Blaise Pascal. Hij begon zijn carrière bij KONE in 1988 voordat hij in 2008 toetrad tot het directiecomité van KONE België & Luxemburg. In 2015 werd Pascal Lekeu gepromoveerd tot Managing Director van KONE België & Luxemburg en vervolgens, in 2021, tot Director New Equipment Business van KONE France. De loopbaan van Pascal Lekeu en zijn uitstekende integratie binnen de divisies van SPIE Belgium zullen hem in staat stellen de ontwikkeling van het bedrijf voort te zetten en nieuwe vaart te geven.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten