Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Sweco neemt Temco uit Lummen over

Sweco Belgium neemt het handelsfonds over van Temco, een engineeringbureau uit Lummen dat deel uitmaakte van moederbedrijf Ecophos. De handelsrechtbank van Antwerpen, afdeling Hasselt, heeft hiertoe haar akkoord gegeven nadat deze vennootschap in faling ging.

Sweco neemt Temco uit Lummen over
Sweco

Temco is opgericht in 1994 en opereert vanuit Lummen. Het bedrijf levert hoogwaardige engineeringdiensten aan verschillende industriële sectoren. Daarnaast hebben ze ook middelgrote opdrachten lopen in de energy en automotive branches.

De medewerkers hebben ruime ervaring in de meest uiteenlopende engineeringdisciplines (process, piping, mechanical, electrical and instrumentation, civil, structural), design, projectmanagement, procurement en constructietoezicht.  

"Met Temco halen we meer dan een kwart eeuw relevante ervaring aan boord. De ingenieurs, consultants en designers zijn actief in quasi alle takken van de hedendaagse industrie. Onze samenwerking betekent zeker een meerwaarde voor onze klanten op het vlak van expertise en de nabijheid in deze regio met belangrijke industriële activiteit”, aldus Erwin Malcorps, managing director van Sweco Belgium.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten