Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Publi-reportage | Technische Revisie van Diesel Motoren: Uw Betrouwbare Partner voor Duurzame Prestaties

Met meer dan 70 jaar expertise in motorrevisie heeft Claes Revisie een solide reputatie opgebouwd als betrouwbare partner in het draaiend houden van uw bedrijfsactiviteiten. Onze missie is eenvoudig en gericht: we garanderen de continuïteit van uw onderneming, met een bijzondere focus op sectoren waarin dieselmotoren een cruciale rol spelen, zoals de industrie, landbouw en scheepvaart.

Claes-Revisie-HD-70_ok

Onze Krachtpunten  

Wij bieden meer dan alleen revisies. Onze toegevoegde waarde ligt in een breed scala aan diensten die uw motoren optimaal laten presteren:

- Uitgebreide diagnoses met de nieuwste technologieën.

- Groot magazijn met wisselstukken, courante voorraad voor snelle levering.

- Snelle herstellingen op locatie door gekwalificeerde technici, in heel België.

- Kwalitatief en betaalbaar advies, ondersteund door onze decennialange ervaring.

- 24/7 service, waarbij we ter plaatse komen voor reparaties of onderhoud, zodat uw motor niet hoeft te worden uitgebouwd of getransporteerd.

On-Site Herstellingen en Onderhoud  

Claes Revisie voert reparaties en onderhoud uit op locatie, of het nu gaat om industriële motoren, scheepsmotoren of zware landbouwmachines. Onze technici opereren vanuit onze vestigingen in Sint-Truiden (Limburg) en Merksem (Antwerpen), en zijn uitgerust met de meest geavanceerde uitleesapparatuur voor merken zoals Mercedes, MTU, Detroit Diesel, FPT en VM Motori.

Specialisaties in Diesel Services  

Bij Claes Revisie bieden we een compleet scala aan dieselservices, waaronder de revisie en het testen van injectoren en brandstofpompen (PLD, UI, UP, EUI). We zijn uitgerust met Bosch, Rabotti, EPS en Hartridge testbanken en werken met het Bosch KTS en Jaltest diagnosesysteem. Dankzij ons partnerschap met Diesel Büchli zijn we in staat om hoge drukpompen en common rail injectoren efficiënt te leveren en onderhouden.

Testfaciliteiten van Wereldklasse  

Onze testbanken, een Schenck waterrem (450 kW) en een Taylor waterrem (1840 kW), bieden ons de mogelijkheid om motoren te testen tot 2500 pk en 4000 toeren per minuut. De testen worden uitgevoerd volgens de protocollen van de motorfabrikanten, aangevuld met onze eigen diepgaande expertise. We testen op vermogen, controleren op lekkages, temperatuur, oliedruk en verschillende belastingen, wat garandeert dat uw motor optimaal presteert.

Onze Officiële Partnerships  

Wij zijn officieel partner van gerenommeerde merken zoals:

- Mercedes-Benz industrie

- MTU

- Detroit Diesel

- VM Motori

- Yanmar

- Bosch en Delphi diesel inspuitsystemen

Andere gerenommeerde merken

- FPT ( fiat powertrain technologies, Iveco industrie)

- Deutz

- Cummins, Volvo, Caterpillar,…

Deze samenwerkingen stellen ons in staat om u steeds te voorzien van de meest recente en hoogwaardige onderdelen. We hebben een uitgebreid gamma van wisselstukken op voorraad, zowel nieuw als gereviseerd, en kunnen snel leveren vanuit onze locaties in Sint-Truiden en Antwerpen.

Volledig Uitrusting voor Motorrevisie  

Ons geavanceerd machinepark is uitgerust voor het reviseren van alle onderdelen van dieselmotoren, inclusief het motorblok, cilinderkop, drijfstang, krukas en brandstofsystemen. Wij reviseren motoren voor een breed scala aan toepassingen zoals verreikers, telescoopladers, stroomgroepen, landbouwkranen en grondwerkmachines. Na elke fase van het revisieproces wordt de motor nauwkeurig geïnspecteerd om de hoogste kwaliteitsnormen te waarborgen.

Garantie en Kwaliteit  

Wij bieden 1 jaar garantie op alle revisies, ondersteund door onze grondige controleprocedures en jarenlange ervaring. Met Claes Revisie kiest u voor duurzame prestaties en een betrouwbare partner die altijd klaarstaat om uw bedrijfsactiviteiten draaiende te houden.

Conclusie  

Claes Revisie combineert geavanceerde technologie, een uitgebreide voorraad van onderdelen en een team van ervaren technici om u de beste oplossing te bieden voor het reviseren en onderhouden van uw dieselmotoren. Vertrouw op onze expertise voor maximale betrouwbaarheid en minimale downtime.

Claes-Revisie-SD-82_ok
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten