Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Thomas & Piron wil beter inspelen op de renovatiebehoeften

De Groep Thomas & Piron wil zich met de nieuwe afdeling Eklozio specialiseren op de renovatie van eengezinswoningen.

Ontwerp zonder titel - 2024-01-31T111040.895
Thomas & Piron

"We zijn ervan overtuigd dat renovatie in de breedste zin van het woord, inclusief energierenovatie en de verbouwing van gebouwen, de komende jaren een steeds belangrijkere groeipool zal worden”, zegt François Piron, Co-CEO van de Groep Thomas & Piron. "Tot nu toe waren we op ons niveau beperkt actief in dit segment. We willen uitgroeien tot een belangrijke speler in de renovatiemarkt, waarbij we ons nu richten op Brussel, Wallonië en het Groothertogdom Luxemburg.”

Het renovatiebedrijf begon 25 jaar geleden met sleutel-op-de-deur renovaties van eengezinswoningen en zes jaar geleden werd een afdeling voor grotere projecten opgericht. Om zich zoveel mogelijk te specialiseren in elk van de specifieke aspecten van renovatie en om snel en effectief te kunnen inspelen op de behoeften van B2C- en B2B-klanten, is TP Rénovation onlangs opgesplitst in twee nieuwe entiteiten:

Eklozio dat zich specifiek richt op particuliere klanten voor de renovatie van eengezinswoningen, uitbreidingen en energierenovaties. Het neemt ook verzoeken aan van professionals met kleine commerciële of dienstruimten die gerenoveerd moeten worden.

TP Rénovation Bâtiment, legt zich toe op de renovatie en verbouwing van grote openbare en particuliere projecten.


Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten