Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

TVH opent vestiging in Nijvel

Burgemeester van Nijvel Pierre Huart (l.) en ceo Pascal Vanhalst (r.) van TVH Equipment hebben op 1 oktober de nieuwe vestiging van TVH in Nijvel officieel geopend. Ze knipten symbolisch het lint door vanop een hoogwerker.

TVH opent vestiging in Nijvel

Het feestelijke openingsweekend van de niuwe TVH-vestiging in Nijvel startte op zaterdag. Meer dan 800 klanten bezochten het nieuwe pand. Een dag later kon het publiek de site bezoeken in het kader van de Open Bedrijvendag.

TVH heeft zeven vestigingen in België en Luxemburg voor de verhuur, het onderhoud en de herstelling van heftrucks en andere industriële voertuigen. ?De vroegere vestiging in Nijvel, die de Waalse markt bedient, werd te klein. Het nieuwe gebouw heeft meer mogelijkheden en kan de klanten een betere en snellere service bieden. De vestiging in Nijvel is de uitvalsbasis van TVH voor de Waalse verhuurklanten en voor de afdeling Service & Repair. Ook het vroegere Havelange uit Vilvoorde, dat werd geïntegreerd in TVH Equipment, heeft zijn onderkomen gevonden in deze nieuwe vestiging?, stelt Pascal Vanhalst. Dankzij de uitbreiding zijn er ook enkele vacatures.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten