Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Van Gils Group neemt Coatal uit Roeselare over

Van Gils Group, gespecialiseerd in de oppervlaktebehandeling van staal en aluminium, neemt Coatal uit Roeselare over. Hiermee zet de groep zijn eerste stap in West-Vlaanderen.

Ontwerp zonder titel (79)
Van Gils Group

Van Gils Group startte meer dan 40 jaar geleden als familiebedrijf. Expansie kwam er door overnames en participaties. De groep telt intussen tien gespecialiseerde vestigingen: in Wuustwezel, Hoeselt, Turnhout, Beringen, Pelt, Trooz, Dendermonde, Maasmechelen, Eeklo en nu dus ook in Roeselare. Daardoor is Van Gils Group één van de grootste, onafhankelijke oppervlaktebehandelaars in de Benelux. 

Door de verschillende expertises van de filialen samen te voegen, is er steeds de meest geschikte techniek in huis voor alle mogelijke toepassingen van oppervlaktebehandelingen op staal en aluminium.

Poedercoatbedrijf Coatal, de nieuwste telg van de groep, is gespecialiseerd in zinkfosfatering. Gino Van Poucke, die 20 jaar aan het hoofd stond van het bedrijf blijft de komende jaren aan boord.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten