Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Vandenbussche investeert in opleidingsdag bij VDAB

Voor bouwonderneming Vandenbussche uit Aalter is kwaliteit en veiligheid op de bouwplaats van het allergrootste belang. Al verschillende jaren organiseert de bouwonderneming een jaarlijkse veiligheidsdag voor alle operationele medewerkers en leidinggevenden op het bedrijfsterrein in Aalter. Dat is een succesformule die ondertussen ook andere bouwbedrijven heeft geïnspireerd. Dit jaar investeerde Vandenbussche in kwaliteit.

Vandenbussche

Eind februari werd een opleidingsdag specifiek in het teken van kwaliteit georganiseerd in samenwerking met het VDAB-opleidingscentrum in Wondelgem. Het werd een volledige opleidingsdag op maat van Vandenbussche waarin verschillende thema’s toegelicht werden en de medewerkers de praktische uitwerking tot in het detail uitgelegd kregen. Dit ging van beton correct storten, over luchtdicht bouwen en de preventie van vochtschade tot verschillende bouwknopen in de praktijk.

Hiervoor werden de medewerkers die dag van de bouwwerf gehouden en werden de bouwplaatsen voor één dag stilgelegd. De klasse 8 aannemer is ervan overtuigd dat deze inspanning zijn vruchten afwerpt en dit past dan ook perfect binnen de visie van het familiebedrijf uit Aalter.

 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten