Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Verhelst Group groepeert divisies voor professionele bouwprojecten

De Verhelst Group zal zich volledig focussen op de professionele bouwsector en brengt alle divisies samen. Sinds 2018 werden het aannemingsbedrijf Verhelst Aannemingen, het recyclagebedrijf Top-Mix, de asfaltplant TopAsfalt en Verhelst Machines ondergebracht in een aparte juridische entiteit. Samen met twee aanvullende activiteiten, zandwinning en grondopslag, vormen de zes bedrijven vandaag de Verhelst Group. De dagelijkse leiding van de familiale onderneming blijft in handen van Johan Verhelst.    

Verhelst Group groepeert divisies voor professionele bouwprojecten_JOHAN_VERHELST
“Door de verschillende activiteiten voor professionele klanten samen te brengen in één groep kunnen we hen als een totaalpartner efficiënter ondersteunen in elk aspect en doorheen het hele traject van hun bouwproject. Van afbraak en grondwerk tot en met infrastructuurwerken, van zandontginning tot asfaltproductie. Met onze ruime verhuurvloot van bouwmachines denken we ook proactief mee bij de inrichting van de bouwwerf. Kortom, vanuit onze jarenlange expertise kunnen we een solide meerwaarde creëren”, zegt Johan Verhelst.
 
Dankzij de bundeling van de zes divisies, waarvan de meeste al jaren deel uitmaken van Verhelst, kan Verhelst Group professionele bouwbedrijven een unieke totaalaanpak en grote bouwexpertise bieden. Een overzicht:
• Verhelst Aannemingen: afbraakwerken en asbestverwijdering, grondwerken en sanering, wegenis- en rioleringswerken.
• Verhelst Machines: verhuur, verkoop en onderhoud van bouwliften, snelmontagekranen, torenkranen en telescopische kranen.
• Top-Mix: verwerking van grond-, breek- en sloopafval en andere afvalstoffen. Verkoop van secundaire grondstoffen en betonproducten voor de wegenbouw en de bouwsector.
• TopAsfalt: productie van een ruim gamma aan asfaltproducten, met of zonder recuperatieasfalt.
• Balegro: definitieve opslagplaats voor grond en Klasse III-afval. ontginning van natuursteen, zand en teelaarde.
• Terra Cosa: zandgroeve en gronddeponie (definitieve opslagplaats).
 

 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten