Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Verhoeven toont nieuwe TB2150-R op demodagen in Ninove

Na de Verhoeven Demodagen in Maarheeze en Zeewolde staan straks de demodagen van Verhoeven in Ninove op de agenda. Op zaterdag 30 juni (van 11 tot 18 u.) en zondag 1 juli (van 9 tot 16 u.) kan iedereen de mini- en midigravers van Takeuchi komen keuren en testen en een kijkje nemen in het vernieuwde pand. Dit is een uitgelezen kans om o.a. de krachtige TB2150R–fixed boom en de allernieuwste TB225 eens uitvoerig te testen.

verhoeven

Deze machines zijn het afgelopen half jaar toegevoegd aan het Takeuchigamma. De nieuwe 15-tonner, de TB2150-R, heeft een driedelige vaste giek direct naast de cabine. Hierdoor is de bovenwagen van deze machine heel compact en daardoor is de zwenkradius kleiner. De vaste giek zorgt ervoor dat de machine heel stabiel is. Ook de TB225 biedt een welkome aanvulling. Het is een 2-tons minigraver met de capaciteit van een 3-tonner, en heeft toch het ideale transportgewicht. Je vervoert deze minigraver makkelijk - inclusief drie bakken - op de eigen aanhanger.

Naar aanleiding van het wereldkampioenschap voetbal heeft Verhoeven een ‘duivelse’ editie van de TB225. Tijdens de demodagen in Ninove is ook deze machine in de Belgische strijdkleuren te bewonderen.

Wie langs wil komen in Ninove meldt zich best vooraf aan via www.verhoevenbv.com.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten