Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Verhuursoftware met slimme adreszoekfunctie

MCS, leverancier van verhuursoftware voor apparatuur, heeft zijn software geoptimaliseerd met een nieuwe slimme adresfunctionaliteit, wat leidt tot een efficiënter beheer van contractlocaties.

BKBC - 2024-08-05T142154.254
Adobe Stock

De slimme adreszoekfunctie verhoogt de snelheid en nauwkeurigheid van gegevensinvoer bij het opstellen van nieuwe verhuurcontracten. Volgens Nick Thomson, Sales Director bij MCS, is de functie eenvoudig in gebruik: “Gebruikers hoeven slechts de eerste regel van het adres te typen, en het systeem vult de rest automatisch aan. Dit maakt het toevoegen van nieuwe verhuurcontracten veel eenvoudiger.”

Adresnauwkeurigheid is cruciaal om chauffeurs naar de juiste locatie te leiden en het risico op invoerfouten te verminderen, wat kan resulteren in mislukte leveringen. De slimme zoekfunctie stelt operationele teams in staat om adressen snel en efficiënt te vinden, wat het contractbeheer vereenvoudigt. 

De nieuwe slimme adreszoekfunctie is nu beschikbaar voor alle gebruikers van MCS Rental Software.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten