Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Publi-reportage | Volkswagen Van Center. Vertrouwen aan boord.

Professionals zijn geen klanten zoals alle andere.

230918_DIET_CVI_VANCENTERS_OCT_NOV_AWA_1920x1080_01_OK

Ze hebben nu eenmaal erg specifieke behoeften, die verband houden met hun expertise. Net daarom is het essentieel om hen een persoonlijke dienstverlening aan te bieden bij het kiezen van hun bedrijfsvoertuig. Volkswagen Van Centers bieden zo’n dienstverlening, het zijn expertisecentra waar iedere professional terecht kan voor advies op maat. Of het nu gaat om een oordeelkundige offerte of het ombouwen van een bedrijfsvoertuig: de specialisten van de Van Centers staan klaar om hun klanten verder te helpen.

In de 32 Belgische Van Centers vindt u gecertificeerde experten die een specifieke opleiding genoten. Zij kennen de Volkswagen bedrijfsvoertuigen van binnen en van buiten, tot in detail. Meer nog: ze houden ook rekening met uw vakgebied en uw verwachtingen. De bouwsector maakt bijvoorbeeld een groot deel uit van het klantenbestand van de Van Centers, maar ook andere beroepen vinden er een luisterend oor en een ver doorgedreven expertise. Door beroep te doen op een Van Center om uw bedrijfsvoertuig op maat te laten ombouwen, kunt u rekenen op een gespecialiseerde partner die kleinere aanpassingen aan uw voertuig feilloos uitvoert. Voor grotere veranderingen kan het Van Center rekenen op een lokaal netwerk van specialisten. Een dergelijke dienstverlening op maat houdt ook rekening met de meest belangrijke eis van elke professional: het minimaliseren van de zogenaamde ‘down time’. Ervoor zorgen dat het voertuig zo snel mogelijk terug inzetbaar is, is de hoofdbekommernis van onze experts. De interventies die nodig zijn, worden zo snel mogelijk uitgevoerd, vanzelfsprekend in de meest professionele omstandigheden. Bij langere interventies kunnen we een vervangwagen aanbieden, zodat u uw professionele activiteiten zo snel mogelijk kan verderzetten. We engageren ons om de mobiliteit voor onze klanten te garanderen. Telkens u een Van Center binnenstapt, weet u dat het vertrouwen aan boord is.

230918_DIET_CVI_VANCENTERS_OCT_NOV_AWA_1920x1080_03_OK
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten