Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Publi-reportage | Webinar "Project U" UZ Gent

Het UZ Gent plant de komende jaren heel wat bouwprojecten om haar campus te transformeren tot een efficiëntere, groenere en aangenamere campus.

Hoofdgebouw-achterkant-01

De hele transformatie van de site wordt "Project U" genoemd. Zo komt er o.a. een nieuw centraal ziekenhuisgebouw, een nieuw logistiek gebouw en nieuwe bunkers voor radiotherapie. In een webinar, die plaatsvindt op 26 oktober om 11 uur, legt het UZ Gent de bouwprojecten van de komende jaren stap voor stap uit. Deze toelichting is specifiek voor aannemers, om zo hopelijk al deels tegemoet te komen aan de vele vragen, er zal geen mogelijkheid zijn om vragen te stellen. De webinar wordt ook opgenomen en op de website geplaatst van Project U (https://projectu.uzgent.be/) zodat deze informatie ook achteraf raadpleegbaar is.

De link naar de live webinar vindt u hier: https://uzgent-be.zoom.us/j/94448848031?pwd=TjA2TlpiMDBBWGt5eGZ2UlBLSDJvZz09 ( Meeting ID: 944 4884 8031, Passcode: 46960)

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten