Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Willy Reynders Tuinarchitectuur overgenomen door APK Group

Willy Reynders Tuinarchitectuur uit Beringen werkt voortaan onder de vleugels van de APK Group uit Pelt. De overeenkomst doet het aantal medewerkers van APK Group stijgen tot meer dan 1.400. Zaakvoerder Willy Reynders blijft nog enkele jaren meewerken.

Willy Reynders Tuinarchitectuur overgenomen door APK Group

Willy Reynders begon meer dan veertig jaar geleden als zelfstandig tuinarchitect. Vandaag beschikt het bedrijf over een eigen architectenploeg met vijf landschaps- en tuinarchitecten en een afdeling groenaanleg met een dertigtal medewerkers. Met dit team van ruim 35 professionals groeide het bedrijf uit tot een totaalpartner die een dienstenpakket aanbiedt gaande van ontwerp tot aanleg en onderhoud van tuinen, parken, zwembaden en vijvers.

Veertig dienstjaren en zowat 5.000 ontwerpen later, besliste zaakvoerder Reynders om op zoek te gaan naar een externe partner en te kiezen voor een grotere groepsstructuur.

Door de samenwerking met andere afdelingen in de APK Group kan de synergiekaart nog meer getrokken worden.  Voor het personeel biedt de overname extra kansen om door te groeien of zich voort te vervolmaken dankzij nieuwe inzichten en technieken.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten