Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Winlock en Hoefnagels Fire Safety slaan handen in elkaar

Winlock kondigde aan dat het vanaf nu op de Belgische markt alle Hoefnagels-producten zal aanbieden en tevens voor het onderhoud en de herstellingen ervan zal instaan. Omgekeerd wordt Hoefnagels Fire Safety verdeler van alle Winlock-producten op de Nederlandse markt.

winlock
Winlock/Hoefnagels

Bovenop het huidig gamma brandcompartimentering met brandwerende deuren en  sectionale poorten (van Ei1 60 tot en Ei1 240), met héél veel extra toepassingen zoals vloeistofbarrière, inbraakwerendheid, … zal het gamma van Hoefnagels Fire Safety vooral aanvullend zijn op het vlak van ‘slim fit’-oplossingen. Tevens zal deze samenwerking Winlock toelaten om de klanten te servicen in de markt van rook- en warmteafvoer, onder meer in de segmenten van burgerlijke bouwkunde en overheid. Winlock en Hoefnagels Fire Safety hebben beide de nodige expertise wat betreft bouwkundige brandveiligheid en beschikken beide over eigen innovatieafdelingen en productiesites.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten