Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Wouter Coucke vervoegt directie bouwgroep Camino

Het directieteam van de familiale bouwgroep Camino, met hoofdkantoor in Drongen, wordt versterkt met de 47-jarige handelsingenieur Wouter Coucke.

Wouter Coucke vervoegt directie bouwgroep Camino_Wouter Coucke
Wouter Coucke heeft een MBA in International management, een postgraduaat in vastgoedkunde en een bijkomende licentie in fiscaliteit. Hij heeft meer dan twintig jaar ervaring in vastgoedontwikkeling.
 
Tot voor kort werkte hij als directeur Acquisition & Development bij projectontwikkelaar Matexi uit Waregem. Daarvoor was hij meer dan twaalf jaar aan de slag bij Vanhaerents - vandaag CAAAP, de projectontwikkelaar van Artes Group - als directeur Real Estate Development.
 
Volgens Joost Callens, CEO van Camino Group, wordt het acquisitie- en ontwikkelingsbeleid voor de groep steeds complexer. De onderneming heeft ambities op het vlak van stadsontwikkeling, de verdere ontwikkeling van Durabrik Publieke Samenwerking (DPS), de uitbouw van Istoir, de groei in Wallonië, enz.
 
“Daardoor is het nodig is om de taakverdeling in het directieteam te herzien zodat elke directeur vol in zijn kracht kan staan voor zijn verantwoordelijkheidsgebieden. Wouter's kennis over de stedenbouwkundige en financiële aspecten van projectontwikkeling zal voor het volledige management van de groep een toegevoegde waarde betekenen", aldus Joost Callens. 
 
Wouter Coucke heeft tijdens zijn carrière ook heel wat ervaring opgedaan in de uitbouw van een strategisch duurzaamheidsbeleid.
"Omdat we van Camino Group een B-Corp-organisatie willen maken, gaan we ook onze standaarden inzake duurzaamheid, transparantie en ethiek op een nog hoger niveau brengen. Ook hierin betekent Wouter een grote toegevoegde waarde voor het directieteam", besluit Joost Callens.
Claudia en Joost Callens.
 
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten