Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Xavier Denis aan de slag bij AG Real Estate

AG Real Estate heeft Xavier Denis (foto: AG Real Estate) benoemd tot chief development officer, lid van het directiecomité en bestuurder van AG Real Estate nv.

xavier

Denis is sinds 2011 chief operating officer, lid van het directiecomité en uitvoerend bestuurder bij Cofinimmo. Hij trad in 2002 in dienst van Cofinimmo als Head of Project Development & Area manager. Vóór 2002 werkte hij in Londen aan de ontwikkeling van vastgoedprojecten als architect in de kantoren van Chapman Taylor en HOK Sport, dat nu Populous is geworden. Hij is als burgerlijk ingenieur-architect afgestudeerd aan de UCL en behaalde een mba aan het Insead.

Als chief development officer zal hij bij AG Real Estate de ontwikkelingsactiviteiten van de groep leiden (woningen, kantoren, retail). Met bijna 2 miljoen m² kantoorruimte, residentieel en commercieel vastgoed en projecten voor gemengd gebruik heeft AG Real Estate een stevige reputatie in vastgoedontwikkeling in België, Frankrijk en Luxemburg. Op dit moment zijn er bijna 30 nieuwe projecten in ontwikkeling, met een totale oppervlakte van 800.000 m².

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten