Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijven

Doosan Bobcat doet vrijwilligerswerk om hun verantwoord ondernemerschap te vieren

Doosan Bobcat-medewerkers deden eind september over de hele wereld vrijwilligerswerk. Van activiteiten in de buurt van bedrijfslocaties in Tsjechië, Frankrijk, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk tot in Zuid-Afrika en de Verenigde Arabische Emiraten.

BKBC - 2024-10-04T113658.303
Doosan-Bobcat

Medewerkers van het bedrijf  zijn eind september bij elkaar gekomen om vrijwilligerswerk te doen. Het ging onder meer over projecten om het milieu te behouden, zoals fruitbomen en struiken planten, moestuinieren, bijenkorven en insectenhotels plaatsen, wilde bloemen planten, maar ook een gebied schoonmaken in de buurt van een dam en kantooromgevingen groen maken.  

Op de Doosan Bobcat Community Days viert het bedrijf ieder jaar de betrokkenheid van de organisatie en haar medewerkers om de doelstellingen na te leven op het gebied van milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen (ESG), betrokkenheid bij de gemeenschap, duurzaamheid en verantwoorde groei.  

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten