Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijven

Schüco kondigt zes nieuwe Premium Partners aan

Schüco, systeemleverancier van raam-, deur en geveloplossingen, breidt haar Belgisch netwerk van Premium Partners uit met zes nieuwe partners: Alulim BV, Alutoye BV, Ramen & Deuren Dedecker, Depa Ramen NV, Classics Ramen BV en Somivane S.A.

BKBC - 2024-05-22T151639.260
Schüco

Schüco Premium Partners zijn gespecialiseerd in privéwoningen en werken met 100% Schüco systeemproducten. Ze zijn het betrouwbaar aanspreekpunt voor consumenten, zowel tijdens de productie als bij de montage. “Bouwers en verbouwers weten dat verschillende offertes soms erg uiteen kunnen lopen. ‘Weet wat je koopt’ is een goede stelregel. Niet alleen qua prijs, maar ook op vlak van kwaliteit, garantie en levering. Dankzij ons uitgebreide netwerk bieden we daarvoor de perfecte oplossing”, stelt General Manager Geert Michels. 

Elke Schüco Premium Partner is een ervaren aluminium verwerkend bedrijf dat Schüco aluminium ramen-, deuren-, gevel- en schuifsystemen produceert en plaatst. Daarnaast beschikken deze partners over de nodige ervaring om de eindklant het juiste advies te geven en te begeleiden bij zijn keuzes, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie.  

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten