Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijven

Sumitomo Corporation gaat een partnerschap aan met BIA Group

BIA Group en Sumitomo Corporation zijn een strategisch partnerschap aangegaan dat het mogelijk zal maken hun activiteiten verder te laten groeien en synergiën te genereren.

BKBC - 2024-09-02T161851.627
BIA Group

BIA Group is de exclusieve distributeur van Komatsu-apparatuur en andere OEM's in Afrika en de Benelux. Sumitomo Corporation heeft wereldwijd een gevarieerde portefeuille van activiteiten, waaronder jarenlange ervaring in de distributie van Komatsu-apparatuur en de verhuur van apparatuur.

Door de expertise van BIA Group en Sumitomo Corporation te bundelen zal het partnerschap het marktbereik en de efficiëntie van beide bedrijven vergroten. Meer specifiek, Sumitomo Corporation wordt zichtbaar op de markt voor mijnbouw- en bouwmachines in de Europese en Afrikaanse geografische regio's die door BIA Group worden bediend, terwijl BIA Group zal profiteren van het wereldwijde netwerk van Sumitomo Corporation en de ervaring van het bedrijf in de distributie van Komatsu-apparatuur in complementaire geografische regio's.

Het partnerschap maakt het mogelijk om middelen te delen, kennis uit te wisselen en de beste praktijken van beide ondernemingen te delen.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten