Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijven

Viviane Camphyn geeft ze de fakkel door aan Fallon Declerck

Na 20 jaar aan het hoofd van de federatie voor de elektrosector gaat Viviane Camphyn op 1 mei met pensioen en geeft ze de fakkel door aan Fallon Declerck, op dit moment directie-adviseur bij Nelectra.

BKBC - 2024-04-22T112739.473
Nelectra

Daarmee is de continuïteit van de federatie in een bloeiende elektrosector in volle energietransitie gegarandeerd. Nelectra groepeert ondernemers die actief zijn als elektro-installateur, beveiligingsondernemer of elektroretailer in één federatie. “De snelheid waarmee technologieën in onze sector evolueren is ongezien. Daardoor is het profiel van onze leden door de jaren heen gewijzigd. Onze federatie heeft deze veranderingen steeds op de voet gevolgd en haar werking ook voortdurend aangepast om haar leden te helpen, te ondersteunen en vooral ook te ontzorgen”, benadrukt Viviane Camphyn. Met een nieuwe gedelegeerd bestuurder aan boord maakt Nelectra zich samen met haar bestuurders op voor de toekomst én in de nabije toekomst voor haar 65-jarig bestaan in 2025.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten