Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Beveiliging

Uitgebreide portfolio hermetische deuren voor de zorg

Hermetische deursystemen spelen een cruciale rol binnen de gezondheidszorg en dragen bij aan de bescherming van kritieke omgevingen. Metaflex van ASSA ABLOY Entrance Systems heeft een uitgebreide portfolio.

BKBC - 2024-05-24T112931.152
ASSA ABLOY

Patiëntveiligheid en het voorkomen van incidenten en complicaties vormen een belangrijk thema in de gezondheidszorg. Zo is het vaak van cruciaal belang dat een ziekenhuisdeur niet opengaat, bijvoorbeeld op de röntgenafdeling, of dat schuifdeuren wel open mogen maar alleen als dat echt nodig is, zoals bij een OK-deur. Andere ziekenhuisdeuren moeten dan weer automatisch openen en sluiten zonder dat daar een handmatige handeling voor nodig is, zoals op de spoedafdeling.

De Medicare en Medinox schuifdeursystemen voor zorginstellingen en medische omgevingen voldoen aan de hoogste afdichtingsnormen. Bovendien biedt ASSA ABLOY wereldwijde ondersteuning en service om een probleemloze veiligheid en hygiëne te garanderen.

De hermetische ziekenhuisdeuren van Metaflex kan je aan het werk zien tijdens het ZORG.tech congres op 7 juni. ASSA ABLOY verwelkomt je die dag op stand 135 in het BMCC in Brugge.

Meer informatie.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten