Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bouw en afwerking

18 nieuwe kleuren gevelstenen en steenstrips

Het aanbod gevelstenen en -strips van Vandersanden wordt dit jaar uitgebreid met achttien nieuwe kleuren, met verschillende afwerkingen en texturen.

BKBC - 2024-05-13T143313.539
Vandersanden

Productmanager Dominique Nassen: “Dit nieuwe assortiment gevelstenen en -strips is niet alleen gericht op de nieuwste kleurtrends, maar heeft vooral tot doel om ontwerpers en projectleiders een op maat gemaakt alternatief te bieden voor hun projecten. Daarom hechten we veel waarde aan het aanbieden van een uitgebreid scala aan kleuren en texturen in verschillende prijsklassen. Op deze manier zijn we in staat om optimaal in te spelen op de behoeften van de markt."

In het assortiment handvormstenen zijn er zes nieuwkomers, waaronder de gevelsteen Tigra. De nieuwe, eigentijdse witte kleur heeft een rijk wit, lichtgrijs, bruin en donkergrijs kleurenpalet: een mix die de uitstraling van natuursteen heeft en zeer goed past bij houten raamwerk of andere elementen in hout. Tigra is bovendien beschikbaar in ons slanke S-line® formaat, dat nog duurzamer is dankzij het beperkte gebruik van grondstoffen en energie. Dat maakt het een interessante keuze voor de projectmarkt.

Nieuw in Wasserstrich-assortiment: Rood, geel en grijs met een licht generfd uitzicht

In het Wasserstrich-assortiment zijn er zeven nieuwe kleuren in gele en rode tinten, en in een genuanceerd grijze tint. Daarmee versterkt Vandersanden haar aanbod voor architecten en particulieren. Bovendien creëert Vandersanden door het gebruik van engobes nieuwe, frisse kleurnuances die er visueel uitspringen.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten