Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bouw en afwerking

APK Group haalt nv Dierckx uit Balen binnen

Het internationale infrastructuurbedrijf APK Group neemt nv Dierckx uit Balen over. Dierckx heeft een twintigtal mensen in dienst en is in de Kempense regio vooral bekend als een specialist in waterleidingen. Het bedrijf onderhoudt al lange tijd relaties met de diverse nutsmaatschappijen waarbij de onderneming instaat voor de aanleg van grote toevoerleidingen, distributieleidingen of de vernieuwing ervan.

APK Group haalt nv Dierckx uit Balen binnen (1)
Enkele van hun bijkomende expertises binnen de activiteit water zijn het uitvoeren van drukproeven, meetkamers bouwen en het leveren en het aankoppelen van bestaande netten. De onderneming heeft ook uitgebreide referenties bij het aanleggen van nutsleidingen zoals gas, elektriciteit en rioleringen.
 
APK Group is opgericht in 1960. Het bedrijf telt ondertussen meer dan 1.900 medewerkers en is actief in België, Nederland, Duitsland en Luxemburg. De onderneming is gespecialiseerd in water, mobiliteit, energie, telecom, landschap, sleufloze technieken, construct en recycling. 
 

 
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten