Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bouw en afwerking

Armacell neemt Austroflex over

Armacell, gespecialiseerd in flexibel schuim voor de isolatie van technische installaties, heeft Austroflex Rohr-Isoliersysteme GmbH overgenomen, een Oostenrijkse expert in flexibele voorgeïsoleerde leidingsystemen, thermische zonnebuissystemen en technische isolatieoplossingen. Dankzij de overname van Austroflex kan Armacell zijn markt in Europa verder uitbreiden en tegelijkertijd de productportefeuille, expertise en productiemogelijkheden versterken. Over de aankoopprijs wordt niets bekend gemaakt.

Armacell neemt Austroflex over
Opgericht in 1985 als een familiebedrijf, is de Oostenrijkse fabrikant goed bekend op zowel de binnenlandse als de Duitse markt. Austroflex is gevestigd in Villach, in de provincie Karinthië, en heeft momenteel meer dan 80 mensen in dienst, terwijl de productiefaciliteiten ongeveer 55.000 m² beslaan. Met behulp van een breed scala aan materialen biedt Austroflex innovatieve isolatieoplossingen met een hoge mate van maatwerk voor diverse industriële toepassingen, waaronder stadsverwarming en -koeling, sanitaire en drinkwatersystemen, zonne-energietoepassingen en technische installaties. 
 
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten