Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bouw en afwerking

Bouwvakkers worden bouwmakkers dankzij MNM, Bouwkroniek en Bouwunie

Radiopresentatrice Julie Van den Steen van MNM trekt deze week (tot en met vrijdag 2 juni) voor De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow de bouw in. Elke dag gaat ze langs op twee bouwwerven en tekent ze verhalen op van de bouwmakkers    

MNM 29/5 1

Julie begon haar tocht langs de Vlaamse bouwwerven bij Kevin en zijn collega’s van BCA. Die bouwen in Wondelgem (Gent) een eengezinswoning in de Westergemstraat. Julie mocht er o.m. helpen om mortel te maken. De ploeg van BCA kreeg van Julie, door haar collega Peter al snel omgedoopt tot Julie Van den Baksteen, allemaal een mooie blauwe helm, een werfdoek dat ze personaliseerde met een hartje en een nieuwe werfradio. Die komt van pas, want de huidige werfradio was stilaan aan vervanging toe.
 

De bezoeken van MNM aan de bouwplaatsen passen in een campagne van Bouwunie om jongeren warm te maken voor een job in de bouwsector. Ook Bouwkroniek wil daar zijn steentje toe bijdragen.

Op deze pagina vind je een foto-impressie en  twee video’s.


 

 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten