Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bouw en afwerking

Diamant Boart heet nu Husqvarna

Diamant Boart voorziet de wereldwijde steenindustrie al 85 jaar lang van diamantgereedschappen. In 2002 werd het bedrijf onderdeel van de Construction Division van de Husqvarna Group. De twee merken bleven jarenlang zij aan zij in een multibrandopstelling bestaan, maar vanaf nu gebeuren de activiteiten op  het gebied van steendiamantgereedschappen onder de naam Husqvarna.   

Diamant Boart heet nu Husqvarna
Peter Ekvall
De verandering van de merknaam werd bekendgemaakt tijdens de Marmomac-beurs in het Italiaanse Verona. Het Husqvarna-merk wordt de komende maanden geïmplementeerd, maar ook het Diamant Boart-handelsmerk blijft bestaan en zal nog worden gebruikt voor een beperkte reeks producten. 
 
Husqvarna Construction is een producent van lichte bouwmachines. Het assortiment omvat machines en diensten voor het zagen en boren van beton, betonnen oppervlakken en vloeren, afstandgestuurd slopen, evenals diamantgereedschappen voor de bouw en de steenindustrie.
 
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten