Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bouw en afwerking

Eerste inspiratiefestival voor bouwondernemers

In Bauhaus in Sint-Niklaas vindt op 17 november ‘Succes At Bouw’, plaats, het eerste inspiratiefestival voor al wie actief is als bouwprofessional. De organisatie is in handen van Bouwunie. Bouwondernemers kunnen vanaf 17.30 uur terecht op het adviesplein, waar tientallen experts klaar staan om vragen te beantwoorden. 

Eerste inspiratiefestival voor bouwondernemers
Waar vind je extra financiering of personeel? Hoe maak je van jezelf een topondernemer? En van je bedrijf een goed geoliede machine? Is je businessplan aan een update toe? Zie jij nieuwe kansen, maar heb je geen idee hoe je er induikt? Op welke manier doe je je bedrijf groeien? Is samenwerken met anderen een optie? Staat jouw communicatie op punt? Hoe werk je aan je employer branding? Het zijn slechts enkele vragen die aan bod komen.
 
Presentatrice Eline De Munck ontvangt vanaf 19 uur  heel wat andere ondernemers en experts. Allen zitten ze klaar met concrete en praktische tips. Daarna is het de beurt aan basejumper Cédric Dumont en televisiefiguur en stand-upcomedian Steven Goegebeur. Vanaf 21 uur staan de foodtrucks klaar en nadien volgt er nog een feestje met DJ. De toegang tot het evenement is gratis, maar je moet vooraf wel een ticket reserveren: https://succesatbouw.be/
 
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!


Bouwprojecten