Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bouw en afwerking

Geluiddempende ventilatie en actieve koeling op Polyclose

Op 17, 18 en 19 januari gooit Flanders Expo in Gent de deuren open om de Europese markt voor raam-, deur- en geveltechniek te ontvangen. DUCO stelt op Polyclose de nieuwste innovaties op vlak van geveloplossingen voor.

Ontwerp zonder titel - 2023-11-13T130124.679
DUCO

Tijdens Polyclose kan je verschillende ‘stille’, akoestische geveloplossingen ontdekken, zoals de geluiddempende toevoerroosters TopVent, SkyVent en DucoMax voor residentiële toepassingen of het geluiddempend inbouwmuurrooster Duco Acoustic Panel, ideaal voor appartementen.

Om tijdens de zomermaanden de temperatuur binnenshuis onder controle te houden stelt het bedrijf schuif- en vouwpanelen en structurele, architecturale zonwering voor. DucoSun Cubic Design bijvoorbeeld, buitenzonwering met ledverlichting, DucoSlide vouw- en schuifpanelen tot 5 m hoog of DucoSun Wing vleugellamellen. Maar er zijn ook heel wat mogelijkheden op vlak van doekzonwering.

Omdat de nood aan afkoeling steeds groter wordt, werd het inbraakveilige ventilatieluik DucoGrille NightVent ontworpen. Het biedt ’s nachts efficiënte afkoeling op een natuurlijke en energiezuinige manier.

Bezoek DUCO gratis op stand 1541met de code PE10116692 via www.polyclose.be 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten