Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bouw en afwerking

Genk bouwt nieuw bedrijvenpark voor 39 kmo’s

Op het industrieterrein Genk-Noord werd zopas de symbolische start gegeven voor de bouwwerken van Woudpark Green Business Park. Projectontwikkelaar BVI.EU realiseert op een terrein van 27.800 m² een nieuw bedrijvenpark dat plaats zal bieden aan 39 kmo-units. Daarnaast wordt een op maat gemaakt bedrijfsgebouw met workshopfaciliteiten, kantoren en een conciergewoning de nieuwe thuisbasis van het Genkse Yamaha-motorcrossteam Kemea. Woudpark wordt voorzien van voet- en fietspaden, een snelle glasvezelverbinding en led-straatverlichting.

Genk bouwt nieuw bedrijvenpark voor 39 kmo’s (1)
De kmo-units nemen in totaal 8.344 m² in en kunnen dienst doen als opslag- of productieruimte en zijn te combineren met een atelier of kantoor. Ook een B2B-toonzaal kan perfect in één of meer units worden ondergebracht. De units zijn flexibel en hebben een oppervlakte vanaf 144 m². Elke unit kan desgewenst gecombineerd worden met een naburige unit en kunnen worden aangepast en ingericht tot instapklare ruimtes met alle nodige technische installaties, zoals de ondernemer het zelf wil.
 
 

 
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten