Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bouw en afwerking

Hörmann en Renson maken samen een garagepoort

Met een kantelpoort, bekleed met aluminium gevelprofielen, stellen Renson en Hörmann een garagepoort voor met een sterke architecturale uitstraling.

Ontwerp zonder titel - 2024-03-01T101342.232
Hörmann/Renson

De twee partners namen het poorttype ET 500 onder handen, een binnen de gevel draaiende kantelpoort ontwikkeld door Hörmann. De stille werking, goede isolatie en het veilige sluitsysteem maken dit type een hoogwaardige oplossing voor inpandige garages. De poort is ontworpen voor een levensduur van minstens 250.000 cycli.  

Deze poort is nu dus letterlijk in een nieuw jasje gestoken met de aluminium gevelbekleding van Renson. De technische goedkeuring is een bevestiging van het duurzame en betrouwbare eindproduct, dat steeds op maat wordt geproduceerd en door een erkende plaatser wordt geïnstalleerd.  

De materialen vragen amper onderhoud en de bediening van de poort is uitermate veilig. En dat alles in een uniforme look-and-feel voor een harmonisch gevelbeeld, met de doorgedreven integratie- en personalisatiemogelijkheden van Linarte als grote troef. 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten