Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bouw en afwerking

Infratech neemt activiteiten over van Gillam

Infratech sa, gespecialiseerd in infrastructuuroplossingen voor water-, gas- en elektriciteitsnetwerken, neemt de activiteiten over van Gillam sa, dat onlangs in liquidatie ging. Dankzij deze doorstart kan Gillam haar activiteiten voortzetten. Gillam werd in 1974 opgericht als bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, ontwikkelen, vervaardigen en installeren van elektronische en elektromechanische producten. Het portfolio van het bedrijf omvat geautomatiseerde testapparatuur (ATE), Remote Terminal Units (RTU), beveiligingsdetectoren en diverse andere elektronische apparaten. 

Infratech neemt activiteiten over van Gillam
Parilov Evgeniy
Door de recente transactie zullen alle activa en activiteiten van Gillam in de toekomst worden overgedragen aan het in Thimister-Clermont gevestigde Infratech, dat deel uitmaakt van de internationale leverancier van end-to-end telecom- en energieoplossingen Amadys. De portfolio van Gillam is een strategische aanvulling op het assortiment elektriciteitsproducten van Infratech en Amadys. 
 
Bovendien is er een belangrijke overlap van klanten tussen Gillam en Infratech. Een aanzienlijk deel van de medewerkers van Gillam willen meewerken aan de voortzetting binnen Infratech en Amadys. Gillam blijft als commerciële naam bestaan en alle klanten zullen binnen de kortst mogelijke termijn persoonlijk gecontacteerd worden om de details van de overgang naar Infratech en Amadys te verduidelijken.
 
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten