Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bouw en afwerking

Nieuwe afwateringsproducten van ACO

Bij de start van dit nieuwe jaar introduceert ACO, specialist in afwatering, enkele nieuwe producten. Zo krijgen de Euroline afvoergoten er een eigentijds zwart rooster bij en werd de afwaterende vloermat, Cleanbox vernieuwd.

Ontwerp zonder titel - 2024-01-31T111452.362
ACO

Het gamma Euroline afvoergoten breidt uit met een kleurvast zwart kunststof rooster Microgrip. Het is niet alleen esthetisch, maar het behoudt bovendien zijn kleur in diverse weersomstandigheden. 

Dit antislip kunststof rooster heeft een gepatenteerde noppenstructuur die ook bij regen een hoge slipweerstand heeft. Dankzij de hogere belastingsklasse B 125 is deze afvoergoot ook ideaal voor op een oprit.

De bestaande afwaterende vloermat CleanBox kreeg een upgrade en is nu modulair waardoor je verschillende vloerbakken kan combineren voor grote matten en bovendien is de kunststof rand beter bestand tegen corrosie.

De Cleanbox is verkrijgbaar in diverse afmetingen met een breed gamma aan voetmatten. De vloermat is dus zowel esthetisch als functioneel waardoor de entree altijd schoon, droog en uitnodigend blijft.

Ontwerp zonder titel - 2024-01-31T111433.788
ACO
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten