Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bouw en afwerking

Nieuwe CEO voor Itho Daalderop Belgium

Bart Vandenberghe is de nieuwe CEO van Itho Daalderop Belgium nv. Hij volgt Lieven Messiaen op, die na zeven jaar afscheid neemt van het klimaatbedrijf in Zellik dat deel uitmaakt van de Nederlandse Climate For Life Holding. Achter de groep zit de investeringsmaatschappij Parcom. 

Nieuwe CEO voor Itho Daalderop Belgium
Joost Joossen fotografie
Vandenberghe wil het marktaandeel van Itho Daalderop als producent van warmtepompen en ventilatie de komende jaren fors zien groeien. Het beoogde groeipad voor warmtepompen, ventilatie en volledige binnenklimaatoplossingen is volgens de nieuwe CEO bijzonder ambitieus, maar mogelijk. 
 
Itho Daalderop ontstond uit de Nederlandse bedrijven Itho en Daalderop, twee fabrikanten met een traditie in binnenklimaatoplossingen. De productie voor België en Nederland gebeurt in Tiel (Zuid-Nederland). De Belgische vestiging van Itho Daalderop startte in 2011, eerst in Sint-Niklaas, nu in Zellik. Itho Daalderop Belgium telt ruim 50 werknemers.
 
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten