Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bouw en afwerking

Nieuwe montagelijm voor poreuze materialen

Bostik introduceert een nieuwe elastische montagelijm die uiterst geschikt is voor het verlijmen van poreuze materialen zoals natuursteen en marmer, zonder kans op vlekken of verkleuring.

Nieuwe montagelijm voor poreuze materialen
De nieuwe Zwaluw Ultra High Tack heeft een zeer hoge aanvangshechting waardoor het ondersteunen van de constructie vrijwel overbodig wordt. Dat maakt deze lijm een slimme keuze voor uitdagende klussen, zoals het verlijmen van zware objecten tegen een verticale ondergrond. De lijm hardt snel en neutraal uit tot een elastisch rubber met een hoge eindsterkte en bevat geen isocyanaat, siliconen of oplosmiddelen.
 
Dankzij het zeer brede hechtingsspectrum en de veelzijdige inzetbaarheid vormt de lijm een onmisbaar onderdeel van de uitrusting van professionals in de bouw en industrie. De lijm wordt in de kleur wit in een koker van 290 ml geleverd. 
 
Bostik is een toonaangevende wereldwijde producent van lijmen en afdichtingen in de bouw-, consumenten- en industriële markten. Al meer dan een eeuw ontwikkelt het bedrijf innovatieve lijmoplossingen.
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten