Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bouw en afwerking

Onzichtbare bevestigingen voor houten terrassen en gevelbekleding

NÖVLEK levert een uitgebreid assortiment aan innovatieve bevestigingsmiddelen en verbindingsstukken, waaronder de HardWood Clip. Die is speciaal ontworpen voor de hardste houtsoorten en biedt optimale stabiliteit bij tropisch hout.

Ontwerp zonder titel - 2024-02-13T142022.093
NÖVLEK

De HardWood Clip is het enige onzichtbare bevestigingssysteem. Het is het meest geavanceerde op de markt en biedt stabiliteit, esthetiek van topniveau en uitzonderlijke duurzaamheid. Met de A2 AISI 304 verstevigingen uit roestvrij staal, handgrepen en een afstandhouder, is het bekroond met een Red Dot Design Award en een IF Design Award. Door de afstandshouder is er een constante tussenruimte tussen de planken, waardoor het hout bij zwelling niet wordt beschadigd. De plankprofielen passen zich aan, aan elk terras- of gevelbekledingsproject.

Bevestigingsmaterialen voor eenvoudiger werk

De bevestigingen van NÖVLEK bieden installateurs een aanzienlijke tijdsbesparing van 40% in vergelijking met traditionele methoden en een groter gebruiksgemak. Naast de HardWood Clip- en Roots-bevestigingsmiddelen, biedt NÖVLEK bevestigingsmiddelen zoals SoftWood Clips voor houtsoorten zoals dennenhout en warmtebehandelde houtsoorten. De HardWood Clip Slim, de nieuwste toevoeging aan het assortiment, is ideaal voor warmtebehandeld essenhout of Acoya. De Square Clip voor terrasplanken, is eenvoudig te installeren en te demonteren én garandeert een stevige bevestiging zonder risico op verschuiving.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten