Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bouw en afwerking

Renolit Alkorplan roofing products ontvangt SPRA Award

Het bedrijf ontving de Award ontvangen voor zijn innovatieve bijdrage aan het nieuwe Gradel Quadrangles-gebouw van de universiteit van Oxford. Bij dit project werden AR- en AI-technologieën ingezet met het oog op nog meer milieuverantwoordelijkheid en nog hoogwaardigere dakafdichting.

BKBC - 2024-06-10T113111.838
Renolit Alkorplan

De Single Ply Roofing Association (SPRA) zet zich als vertegenwoordiger van de Britse éénlaagse dakbedekkingsindustrie in voor meer groei, duurzaamheid en hogere standaarden binnen de sector.

“Het is een bijzondere eer om de SPRA Award voor “ Beste Detailafwerking” in ontvangst te mogen nemen, een mooie erkenning van onze inzet voor duurzame innovatie en hoogstaande dakafdichtingsoplossingen. Dit project toont aan wat er kan bereikt worden wanneer industrieleiders de handen in elkaar slaan om de huidige uitdagingen aan te pakken en te streven naar een duurzamere toekomst”, zegt Keith Steele, National Sales Manager bij Renolit Alkorplan roofing products

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten