Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bouw en afwerking

Reynaers Aluminium bundelt technische info op nieuw portaal

Reynaers Aluminium maakt het de bouwprofessional gemakkelijk door de technische informatie over bouwaansluitingen, de kant-en-klare bestekteksten, systeemdetails, technische productbrochures, BIM-modellen, … op een nieuw portaal ter beschikking te stellen.

BKBC - 2024-04-22T113420.324
Reynaers Aluminium

Door de strenge normen rond energie-efficiëntie van gebouwen worden bouwaansluitingen steeds crucialer. Om vakmannen maximaal te ontzorgen, maakt het bedrijf van alle systemen kant-en-klare bestekteksten downloadbaar. Zo kan je eenvoudig de gewenste teksten kopiëren in jouw lastenboek.

Online productbrochures geven inzicht in alle technische kenmerken en prestaties van een specifiek product.

In het ‘Alumecum’ wordt dieper ingezoomd op de technische details van alle Reynaers Aluminium oplossingen.

Architecten krijgen ruim toegang tot de BIM-componenten van de belangrijkste Reynaers Aluminium systemen voor de creatie van hun architecturale 3D-modellen. Deze parametrische BIM-modellen bevatten generieke gegevens en kunnen bovendien direct worden aangepast in de Revit/Archicad ontwerpsoftware.

Je kan de systeemdetails van hun producten downloaden en rechtstreeks importeren in je CAD-software. Het systeem ondersteunt alle standaardsoftware.

Ga naarhet nieuwe portaal.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten