Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bouw en afwerking

Sweco sluit overeenkomst met VENAC

Ingenieursbureau Sweco koopt de aandelen van studiebureau VENAC uit Anderlecht. Dit bedrijf is gespecialiseerd in akoestische studies. Expertise in alle facetten rond akoestiek en trillingen is momenteel erg gegeerd in de markt en speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van duurzame bouwprojecten. Door samen te gaan kan Sweco als één van de weinige ingenieursbureaus op de Belgische en Luxemburgse markt complexe geïntegreerde projecten in alle disciplines aanbieden. Door de unieke combinatie van duurzame bouwtechnieken en akoestische diensten kunnen de bouwheer en architectenbureaus nog meer worden ontzorgd. 

Sweco sluit overeenkomst met VENAC
Faye Pynaert

Studiebureau VENAC (Vibrations Engineering & Acoustics Consulting)  werd in 1985 opgericht door Fernand Vandervorst. Het familiebedrijf is uitgegroeid tot een gevestigde waarde voor de akoestische studie en het ontwerp van o.a. woningen, appartementen, kantoren, culturele gebouwen en industriële sites. Het telt vijf experts die gespecialiseerd zijn in bouwakoestiek, zaalakoestiek, geluidsniveaus van technische installaties, milieu-akoestiek en het beheersen van trillingen.
 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten