Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bouw en afwerking

Tectum Group verwerft afdeling Dak & Gevel van SIX

Tectum Group neemt de afdeling Dak & Gevel van aannemingsbedrijf SIX uit Izegem over. Tectum Group is gespecialiseerd in de constructie van daken en gevels en in de distributie van dakmaterialen via de handel. Het hoofdkantoor is gevestigd in Genk. Tectum Group merkt dat het aantal renovatieprojecten stijgt. Met het oog op de markt van morgen wil Tectum Group zijn positie versterken door met vestigingen in heel België in te zetten op renovatie, met een focus op vernieuwbouw en circulariteit. De overname van SIX Dak & Gevel vormt een essentiële schakel in die strategie.

Tectum Group verwerft afdeling Dak & Gevel van SIX.
“Om een snelle service te verlenen moeten we een goede regionale spreiding hebben. Momenteel heeft Tectum Constructors, onze renovatiespecialist binnen de groep, enkel vestigingen in Melle bij Gent en in Genk, Limburg. De overname van SIX Dak & Gevel  vormt een perfecte aanvulling en wordt onze uitvalsbasis om renovatiediensten aan te bieden in West-Vlaanderen en in het westen van Wallonië”, verklaart CEO Rudy Evens.
 
SIX Dak & Gevel staat regionaal bekend als specialist in afwerking van roofing, EPDM, dakpannen, leien en bekleding in zink of koper. Zo haalde het bedrijf de aanbesteding binnen voor de renovatie van de complexe historische daken van het Jubelpark in Brussel. Christophe Pollet, CEO van SIX, merkt op dat er tussen zijn bedrijf en Tectum reeds dertig jaar een vertrouwensvolle samenwerking bestaat. Wij waren samen pioniers om EPDM op de Belgische markt te introduceren en kennen elkaar dus goed”, aldus de zaakvoerder.
 
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!


Bouwprojecten